Вие сте тук Рибарица / SPA Hotel PlaNinata 3* 21.04.2019 /
SPA Hotel PlaNinata 3*
SPA Hotel PlaNinata 3*
SPA Hotel PlaNinata 3*
SPA Hotel PlaNinata 3*
SPA Hotel PlaNinata 3*
3 stars hotel
PlaNinata Ribaritsa 01

Хотел: СПА Хотел ПлаНината
Категория: 3*
Курорт: Рибарица, България
База: закуска


SPA-хотел „ПлаНината“, Рибарица се намира на 500 метра от центъра на курортното селище.

Трите тела на комплекса, разположени на 4,5 дка., с типично българската си архитектура и манастирско разположение пресъздават духа, уюта и спокойствието на старата българска атмосфера.

SPA Hotel Planinata разполага с 25 двойни стаи, 30 апартамента /стандартни и лукс/, два ВИП апартамента, както и с 3 апартамента, предвидени за гости с кучета.

Стаите и апартаментите са с чардаци /с квадратура 12-15 кв.м./ с изглед към вътрешната градина, реката или красивите планински хребети.

Всички стаи и апартаменти разполагат с телевизор, интернет и телефон, а баните са с квадратури около 10 кв.м.

В същото време модерният хотел разполага със: SPA център, Конферентни зали, Ресторант, Лоби бар, Пиано бар, Зала за игри, Забавачка за деца в детския кът, Малка библиотека

Кула, от която можете на всички страни да се насладите на прекрасната природа на Рибарица или да направите Вашия романтичен обяд или романтична вечеря под звездите...

SPA-хотел „ПлаНината“ е подходящ за организиране на Вашия празник – сватби, рождени дни и всякакви хубави поводи; както и на Вашата конференция, семинар или тиймбилдинг програма. Зимата можете да се сгреете след прехода в Балкана в нашата суха или парна сауна, а защо не и в топлия басейн след което да се отпуснете на фона на нежна музика в стаята за отдих /relax/, докато гледате падащите снежинки и величествените снежни склонове, а какво ще кажете и за чаша лековит чай. Лятото външният басейн предлага прохлада, докато събирате тен в слънчевата вътрешна градина на комплекса.

Комплексът е изцяло изграден от естествени материали – дърво, камък, 100 % вълнени мокети.

PlaNinata Ribaritsa 01
PlaNinata Ribaritsa 02
PlaNinata Ribaritsa 03
PlaNinata Ribaritsa 04
PlaNinata Ribaritsa 05
PlaNinata Ribaritsa 06
PlaNinata Ribaritsa 07
PlaNinata Ribaritsa 08
тази страница е посетена 1495 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...