Вие сте тук Созопол / Hotel South Pearl & SPA 4* 23.03.2019 /
Hotel South Pearl & SPA 4*
Hotel South Pearl & SPA 4*
Hotel South Pearl & SPA 4*
Hotel South Pearl & SPA 4*
Hotel South Pearl & SPA 4*
4 stars hotel
South Pearl Resort 01

Хотел: Южна Перла Resort & Spa
Категория: 4*
Курорт: Созопол, България
База: закуска и вечеря, пълен пансион

 

Местоположение: Hotel South Pearl & SPA се намира до курортно селище Каваци, до Созопол - на 30 км от Бургас. Хотелът има категория 4 звезди. Хотел Южна Перла Resort & Spa - Созопол е на самия бряг на морето и разполагам с 56 студия, 20 апартамента с една спалня, и 7 апартамента с две спални. Хотел Южна Перла Resort & Spa разполага с лоби бар и ресторант, едни от най-изисканите в Созопол

Ресторант Морска градина - Ориентиран е към посетители с изтънчен вкус. Популярността на заведението се дължи не само на изключителното му местоположение и елегантния интериор, но и на забележителните стандарти в обслужването. Ресторантът е оборудван със съвременна високотехнологична кухненска част, която може да отговори на изискванията на модерно работещите шеф готвачи в областта на френската и средиземноморската кухня.

Коктейл барът, разположен в непосредствена близост, е създаден с идеята да се превърне в ексклузивно място за отмора и почивка. Елегантните интериорни решения и осветителни тела създават търсената атмосфера на сдържан лукс, съчетан с условия за релакс и комфорт.

 

South Pearl Resort 01
South Pearl Resort 02
South Pearl Resort 03
South Pearl Resort 04
South Pearl Resort 05
South Pearl Resort 06
South Pearl Resort 07
South Pearl Resort 08
South Pearl Resort 09
South Pearl Resort 10
South Pearl Resort 11
South Pearl Resort 12
тази страница е посетена 2051 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...