Вие сте тук Обиколни пътувания / Перу - Изгубеният свят на инките 25.05.2019 /
Перу - Изгубеният свят на инките
Перу - Изгубеният свят на инките
Перу - Изгубеният свят на инките
Перу - Изгубеният свят на инките
Перу - Изгубеният свят на инките
Peru Tour 01

Маршрут: Каракас – Лима - Паракас  – Ика - Куско - Мачу Пикчу – Куско - Пуно - Хулиака -
Държава: Шри Ланка
Транспорт: самолет, автобус
Ценa от: 3119 Евро за 12 дни / 10 нощувки

„Изгубеният свят на инките”

 

Колко могъща може да е силата на едно свещено място? Има ли друго място, където сътвореното от хората и изваяното от природата да се съчетават с такава поразителна красота? Вижте Мачу Пикчу – съкровището на Андите и си отговорете сами!

 

Ден 1: София – немско летище
нощувка

Ден 2: немско летище – Каракас – Лима
Отпътуване за Лима през Каракас. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел San Agustin Exclusive 4* в модерния квартал Мирафлорес. Нощувка.

Ден 3: Лима
След закуска, обиколка на „Градът на кралете”: Правителствения дворец, Кметството, двореца Торе Тагле, площада Сан Мартин, къщата Ойдор, Катедралата, музея Ларко Херера, манастира Сан Франциско. Модерните квартали Сан Исидро и Мирафлорес ще ни въведат в атмосферата на този красив седеммилионен град на Тихоокеанското крайбрежие. Вечерта, посещение по желание на фолклорно шоу с вечеря, където ще бъдат представени музика и танци от различни части на Перу.

Ден 4: Лима – Паракас (250 km) – Ика (53km)
Отпътуване за курорта Паракас и круиз до Балестовите острови, където живеят морски лъвове, пингвини, делфини, пеликани. Продължение кьм Ика, откъдето срещу допълнително заплащане се организира полет над платото Наска и видят мистериозните линии, издълбани в пясъчната скала преди повече от 2000 години, наподобяващи маймуна, паяк, кондор и др. Нощувка в хотел Mossone 3* в оазиса Хуакачина.

Ден 5: Ика – Лима – Куско
Закуска. Трансфер до летището в Лима. С полет от Лима кацаме в златния град на Инките и последна столица на Империятя - Куско, разположен на 3 250 м н. в. Посрещане и трансфер до хотел Eco Inn Hotel 4*. Вечеря в традиционен ресторант с перуанска музика и кухня. Нощувка.

Ден 6: Куско – Мачу Пикчу – Куско
Ранно заминаване със специален влак – Vistadome до Мачу Пикчу, за да се срещнем с една от най-големите загадки в света. Целодневната програма с включен обяд изцяло е посветена на този най-впечатляващ град на Инките, състоящ се от около 200 постройки, удивително изградени сред невероятен природен декор. Величието на природата тук сякаш е породила и гениалността на древните Инки да сътворят с изключителна прецизност този уникален град. Следобед връщане в Куско и нощувка в хотела.

Ден 7: Куско – Свещената долина – Куско
След закуска ранен трансфер до Олантайтамбо – запазени руини от цял комплекс сгради, които включват Храм на Слънцето и жилища на древните Инки, живописно разположени в долината на река Урубамба. Следобед посещение на ферма за отглеждане на лами. Разглеждане на баните Тамбомачай, храма Кенко, впечатляващата крепост на Инките – Саксайхуаман. Разглеждането на града продължава с Храма на Слънцето - Кориканча, Катедралата, Плаза де Армас и др. Вечерта връщане в Куско. Нощувка.

Ден 8: Куско – Пуно (389 km)
След закуска трансфер с туристически автобус до Пуно, пристанище на езерото Титикака – най-високото плавателно езеро в света, на 3 800 м н.в. По пътя обяд и разглеждане на малкото индианско градче Ракчи и гробниците Силустани, в близост до Хулиака. Пристигане в Пуно, настаняване в хотел Jose Antonio Puno 4*, разположен на брега на езерото Титикака. Нощувка.

Ден 9: Пуно - Хулиака – Лима
Закуска. Екскурзия с лодка до островите Урос, където живеят така наречените “езерни хора”. Те са изградили своите наколни жилища върху платформи от тръстика и изцяло се изхранват и преживяват от езерото. Интересни са обичаите им, съхранили в най-истински вид традициите на техните предци. Следобед трансфер до летището в Хулиака и полет за Лима. Настаняване в хотел San Agustin Exclusive 4* и прощална вечеря в един от най-известните ресторанти на перуанската столица - La Huaca Pucllana, разположен сред невероятен исторически декор.

Ден 10: Лима – Каракас – немско летище
Закуска и трансфер до летище. Полет за Каракас и продължение за немско летище.

Ден 11: немско летище – София

КУИН ТУРС не носи отговорност при промяна на цени и полети от авиокомпанията.

Цената включва:
* Полети от немско летище и обратно
* Трансфери летище - хотел - летище;
* нощувки със закуска в хотели в посочените в програмата градове;
* Мероприятия и изхранване съгласно програмата;
* Екскурзовод на немски или английски език;
* Входни билети за включените в програмата обекти;

Цената не включва:
* Самолетен билет София-немско летище-София.
* Цената е в зависимост от авиокомпанията – превозвач
* Бакшиши
* Допълнителни услуги, не упоменати в програмата
* Медицинска застраховка;

 

Peru Tour 01
Peru Tour 02
Peru Tour 03
Peru Tour 04
Peru Tour 05
Peru Tour 06
Peru Tour 07
Peru Tour 08
Peru Tour 09
Peru Tour 10
тази страница е посетена 2090 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...