Вие сте тук Боровец / Cottages Malina 3* 23.03.2019 /
Cottages Malina 3*
Cottages Malina 3*
Cottages Malina 3*
Cottages Malina 3*
Cottages Malina 3*
3 stars hotel
Malina Borovets 01

Хотел: Вилас Малина
Категория: Вилно селище, 3*
Курорт: Боровец, България
База: закуска


Местоположение: Вилно селище Малина е разположено сред внушителна борова гора на около 1.5 км от центъра на Боровец при надморска височина от 1300 м.

Описание: Място за приятели! Закътани сред борове-исполини, кокетни двуетажни вили полски тип, ви предлагат истинско приключение сред очарованието на пранината. Атмосферата на 28-те вили, полски тип - едновременно просторни и задушевни, ще ви зареди с енергия, ще ви опие с боров аромат, далеч от хаоса и суетата на ежедневието.

Вилно селище Малина, разполага с ресторант с капацитет 90 места. Тук се извършва изхранване на гостите с предплатен пансион.

Стаи: Вилите разполагат с две самостоятелни спални на втори етаж с едно двойно и две единични легла; хол с телевизор, гардероб, кът за сядане с разтегателен диван и едно допълнително легло, кухня с маса със 6 стола, готварска печка, хладилник и кухненски плот с мивка. Кухнята е обзаведена с вскички необходими съдове и прибори. Вилите разполагат с баня със санитарен възел и душ кабина, тераса с масичка и пейка

Malina Borovets 01
Malina Borovets 02
Malina Borovets 03
Malina Borovets 04
Malina Borovets 05
тази страница е посетена 1422 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...