Вие сте тук Банско / Premier Luxury Mountain Resort 5* 26.05.2019 /
Premier Luxury Mountain Resort 5*
Premier Luxury Mountain Resort 5*
Premier Luxury Mountain Resort 5*
Premier Luxury Mountain Resort 5*
Premier Luxury Mountain Resort 5*
5 stars hotel
Premier Bansko 01

Хотел:  Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт
Категория: 5*
Курорт: Банско, България
База: закуска

Новопостроен хотел, разположен в непосредствена близост до ски станцията "Гондола" и историческия център на Банско, бе открит през пролетта на 2009 г. В него е представен изключителен подбор от луксозно обзавеждане, кулинарни вълшебства, превъзходни уелнес и СПА съоръжения, и отлично 5-звездно обслужване - уникални за района на Банско.

Студиа и апартаменти: В Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт всички видове апартаменти са декорирани с вкус и напълно обзаведени, осигуряващи на всеки гост най-високо ниво на комфорт и спокойствие.

Стандартните опции на стаите за настаняване са:студио за 2-ма или 3-ма гости, едноспален апартамент за 3 до 4 лица, двуспален апартамент за 5 до 6 лица, дуплекс апартамент за до 6 лица

Луксозната колекция: Създадена за едно изключително преживяване по време на престоя! Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт обзаведе допълнително 10 апартамента, осигуряващи още по-луксозен интериор и удобства, а това са апартаментите от Луксозната колекция.

Корпоративни и частни мероприятия: Premier Luxury Mountain Resort е Вашето място за провеждане на корпоративни и частни мероприятия в Банско. Корпоративна среща, семинар, тийм-билдинг, клиентско мероприятие, Вашата сватба, семейно събиране, турнир по шах

В Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт вечерята е преживяване, както напитките и развлеченията. Седнете, отпуснете се и се наслаждавайте!

Бар "Нектар": Обзаведен в удобен стил, барът се намира на горното ниво на централното фоайе. Предлага разнообразна селекция от сортове кафе, цветни коктейли и международни напитки и алкохол. Мястото, където да бъдете или да се срещнете по всяко време на деня!

Ресторант "Дионисос": Вашият ден започва тук! Това е главният ресторант и е в стила на международен бюфет. Предлага закуска и вечеря, и има допълнителна нотка на блюда от гръцката кухня.

"Амброзия": Правейки вечерята истинско преживяване, менюто на нашия а-ла-карт ресторант "Амброзия" е одобрено от носителя на престижни награди chef Янис Баксеванис. Силно се препоръчва! Не забравяйте да направите своята резервация.

Вечеря в стаята: За бърза закуска или изискана вечеря в стаята - нашият руум-сървиз е на Ваше разположение! Имате специални желания? Просто попитайте.

Асана СПА: В Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт всеки детайл е важен! А също и Вашият уелнес. Асана СПА от Елени Петрулаки-Ивич гарантира перфектен баланс на упражнения и продукти за възстановяване на Вашето тяло и душа.

СПА и уелнес удобства: закрит басейн с отопление и джакузи, студио за фитнес и гимнастически упражнения, сауна, парна и Расул бани, кът за отдих,Закритият СПА център, включващ студио за фитнес и гимнастически упражнения, сауна и закрит басейн, са предназначени за гости над 16 години. Всекидневните "часове за плискане" за деца в закрития басейн варират в зависимост от сезона. Моля, направете справка на рецепцията при Вашето пристигане.

Premier Bansko 01
Premier Bansko 02
Premier Bansko 03
Premier Bansko 04
Premier Bansko 05
Premier Bansko 06
Premier Bansko 07
Premier Bansko 08
Premier Bansko 09
Premier Bansko 10
Premier Bansko 11
Premier Bansko 12
Premier Bansko 13
Premier Bansko 14
Premier Bansko 15
тази страница е посетена 1742 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...