Вие сте тук Несебър / Marina Palace 4* 20.03.2019 /
Marina Palace 4*
Marina Palace 4*
Marina Palace 4*
Marina Palace 4*
Marina Palace 4*
4 stars hotel
Marina Palace 01

Хотел: Марина Палас
Категория: 4*
Курорт: Несебър, България
База: закуска и вечеря

За хотела: В края на новия и началото на древния град Несебър, на брега на морето ще откриете едно истинско място за почивка - хотел „Марина Палас”. Съчетал модерен дизайн, уютна атмосфера и безупречно обслужване хотелът посреща своите гости през цялата година. Легловата база на хотела се състои от 123 двойни стаи, 1 единична стая и 4 апартамента. Те са с  неповторим морски изглед и са  оборудвани с телевизор със сателитни програми, информационна система, постоянен достъп до интернет, мини - бар, индивидуален сейф, централна система за климатизация и вентилация. За удобството на нашите гости функционира подземен паркинг.
Със своето уникално местоположение и качество на предлаганите услуги, четиризвездният хотел "Марина Палас" e изключително добър избор за бизнес-мероприятия. Модерните конферентни зали за работните Ви срещи, изисканите заведения за разпускане в края на деня, комфортните стаи за отдих с прекрасна панорама, ще направят престоя Ви незабравим. Почувствайте четиризвезден комфорт в четири сезона!

Настаняване: Хотелът предлага луксозно настаняване в 122 двойни стаи и 3 апартамента. Те са с неповторим морски изглед и съчетават простор и уют с модерно обзавеждане.

Разполагат с: телевизор със сателитни програми, от всяка стая има осигурен достъп до мултимедийната информационна система на хотела, достъп до интернет, възможност за използване на услугата "video on demand", телефон, минибар, индивидуален сейф, електронен контрол на достъпа, централна система за климатизация, пожароизвестяване, централна система за сигурност, камериерско повикване, паник шнур

Ресторант: В ресторанта на хотел "Марина Палас" можете да опитате разнообразно меню от традиционни и екзотични ястия. На разположение са основната зала на ресторанта с 96 места, залата за непушачи с 24 места и лятната тераса.
Обстановката е подходяща за провеждане на бизнес обяди, срещи, приеми и коктейли.

Конферентни зали: Четиризвездният хотел „Марина Палас” предлага перфектни условия за провеждане на бизнес срещи, конференции, презентации, семинари и др.
Хотелът разполага с две конферентни зали с осигурен достъп до Internet: “ФЛАГМАН" – 100 места, “ФРЕГАТА”  – 160 места
В зависимост от провежданото мероприятието подреждането на местата в залите може да бъде по желание на организатора. Чрез многофункционалното ни оборудване сме готови да отговорим и на най-капризните желания!
За провеждане на кафе-паузи и беседи разполагаме с обширно фоайе с неповторима морска гледка.
 Двете зали на основния ресторант са подходящи за бизнес обяди, срещи, приеми и коктейли. Ако предпочитате неформалната атмосфера за провеждане на Вашите срещи - на разположение имате и лоби бар, дневен бар, ирландски пъб и скай бар с невероятна морска панорама.

Marina Palace 01
Marina Palace 02
Marina Palace 03
Marina Palace 04
Marina Palace 05
Marina Palace 06
Marina Palace 07
Marina Palace 08
Marina Palace 09
Marina Palace Nessebar 01
Marina Palace Nessebar 02
Marina Palace Nessebar 03
Marina Palace Nessebar 04
Marina Palace Nessebar 05
Marina Palace Nessebar 06
тази страница е посетена 2620 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...