Вие сте тук Костенец / Complex Ezeroto 4* 26.05.2019 /
Complex Ezeroto 4*
Complex Ezeroto 4*
Complex Ezeroto 4*
Complex Ezeroto 4*
Complex Ezeroto 4*
4 stars hotel
Ezeroto 01

Хотел: Комплекс Езерото
Категория: 4*
Курорт: Костенец, България
База: закуска

Тишина и спокойствие. Кристално чист въздух и лековита минерална вода. Красива природа и омагьосващ ромон на водопади. Ако копнеете за всичко това, не се чудете – взимайте семейство, роднини, приятели и близки и поемайте пътя за Костенския водопад.

Само на 80 km от София и на 28 km от зимния ски-курорт “Боровец”, в сърцето на престижния в миналото курорт с минерални бани “Костенец баня” гостоприемно ви очаква новият хотелски комплекс “Езерото” – вашият оазис за почивка и възстановяване.Приказно-уютната архитектура на хотела, разположен в коритото на рилската река Чавча - само на 5 минути пеша от Костенския водопад, е продължение на възникналите преди 2 века традиции на прочутото българско хотелиерство.

Стаи и обзавеждане: Комплекс "Езерото" разполага с 23 стаи, 2 апартамента с джакузи, спа център с минерална вода, фитнес, солариум, хидро-масажни вани. Всяка стая е с кабелна телевизия, Интернет и самостоятелен санитарен възел. На ваше разположение е и паркинг за 50 автомобила.
 
СПА център: В комплекса функционира спа център с лековита минерална вода. Програмите ни за лечение са под постоянното пряко наблюдение на компетентен лекар.

Ресторант: На ваше разположение е ресторант с изключително приятна атмосфера - на закрито в самия хотел и на открито - до естественото езеро. Тук може да се насладите на уют, наподобяващ домашния, на добре подбрани и приготвени ястия и безупречно обслужване.

Ezeroto 01
Ezeroto 02
Ezeroto 03
Ezeroto 04
Ezeroto 05
Ezeroto 06
Ezeroto 07
Ezeroto 08
тази страница е посетена 1942 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...