Вие сте тук Велико Търново / Arbanasi Palace 5* 27.05.2019 /
Arbanasi Palace 5*
Arbanasi Palace 5*
Arbanasi Palace 5*
Arbanasi Palace 5*
Arbanasi Palace 5*
5 stars hotel
Arbanasi Palace 01

Хотел: Арбанаси Палас
Категория: 5*
Курорт: Велико Търново, България
База: закуска и вечеря

Арбанаси Палас е проектиран от архитект Никола Николов и завършен на 17 октомври 1975 г до 1991 сградата е правителствена резиденция. От 1991 г. сградата започва да функционира като хотел. От 2001г. хотел “Арбанаси Палас”***** е напълно реновиран и предлага много възможности за отмора, развлечения и бизнес срещи.

С уникалното си разположение хотелът осигурява напълно разтоварваща почивка, съчетана с вглъбяване в историята, старите изкуства и занаяти. Разглеждане на забележителности, пешеходен туризъм, конна езда или просто отпускане сред тишината и спокойствието на окръжаващата зеленина, както и благотворното въздействие на балнеоложките процедури – “Арбанаси Палас” може да задоволи всеки вкус, всяко желание.

Хотелът разполага с 6 двойни стаи, 8 луксозни двойни стаи, 2 малки апартамента и 3 луксозни апартамента. Всички стаи предлагат: телевизор, мини бар, телефон , климатик , 24 часа рум сървиз. Всички бани са луксозно оборудвани и разполагат с вана.

Хотелът разполага с изискан Панорамен ресторант, в който се сервират вкусни местни ястия и международна кухня, ресторант BBQ и малък Лоби бар във фоайето с просторна тераса с изглед към Царевец – величественият дворец на старата ни столица – Велико Търново.

Неповторима атракция за посетителите е Римската баня. Направена по уникален италиански проект - единствена по рода си в България. Създадени са и всички условия за спорт - модерна фитнес зала, сауна и солариум, гарантиращи добрата ви форма. На ваше разположение са квалифицирани фитнес инструктори. За любителите на тениса функционира корт с тревна настилка. Посетете и конната база, намираща се на входа на селото, където можете да пояздите расови коне.

Арбанаси Палас*****  е идеалният избор за делови срещи, конгреси и конференции. На ваше разположение е зала за конференции с места до 35  души, оборудвана със съвременна техника за провеждане на конференции, съвременни технически съоръжения, професионално обслужване.

Arbanasi Palace 01
Arbanasi Palace 02
Arbanasi Palace 03
Arbanasi Palace 04
Arbanasi Palace 05
Arbanasi Palace 06
тази страница е посетена 3131 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...