Вие сте тук Каталог / Екзотични дестинации 27.05.2019 /
Екзотични дестинации
Екзотични дестинации
Екзотични дестинации
Екзотични дестинации
Екзотични дестинации
Бразилия, Екзотични дестинации

Бразилия (Федеративна република Бразилия) е най-голямата и най-населена страна в Латинска Америка и петата по големина в света. Една трета от площта на Бразилия представлява част от Амазония - най-голямата низина на Земята. Сухия период продължава от Април до Октомври, а влажния от Ноември до Март.В тропичния климатичен пояс духат влажните югоизточни пасати, които носят валежи.

Екзотичните дестинации стават все по-предпочитано място за почивка и ежегодно привличат туристи от цял свят заради чудесния климат, ослепително белите плажове, кристално чистата морска вода и разнообразието от водни спортове, които позволяват едновременното съчетаване на активен отдих и пълноценна релаксация.

Като екзотична дестинация най-често си представяме вечнозелен тропически остров, с приказни плажове, изумрудени заливи, бял фин пясък и изящни палми...там където мечтата за рая и реалността се сливат в едно...

 

тази страница е посетена 52325 път(и)

Дестинация
Дестинация
Дестинация
Дестинация
Дестинация
Антигуа и Барбуда

Антигуа и Барбуда е островна държава, разположена в източната част на Карибско море, на границата с Атлантическия океан. Тя е част от Подветрените острови, които са в състава на островната група Малки Антили. Съседи на Антигуа и Барбуда са Гваделупа на юг , Монсерат на югозапад , Сейнт Китс и Невис на запад, Сен Бартелми, Сен Мартен и Ангуила на северозапад.

Аруба

Слънчева и екзотична, Аруба е приказен остров в Карибско море, разположен на север от бреговете на Венецуела. Островът е автономна област на Кралство Нидерландия и е една от най-пленителните дестинации на Карибите.

Барбадос

Как изглежда островът на мечтите? Безкрайни плажове от бял пясък, сянка от високи палми и необятна водна шир с цвят на тюркоаз и коралови рифове. Ако към това прибавим и изискан хотел с неповторима атмосфера и местен персонал, готов да предложи не само обслужване, а истинска отзивчивост, то вие със сигурност сте на остров Барбадос.

Бахамски острови
Бахамските острови са държава в Карибския регион.Те са едни от първите острови в Карибите, открити от Христофор Колумб. Бахамските острови са известна туристическа дестинация, като приходите от туризма са отностилено голяма част от БВП на страната. Архипелагът, в който са включени Бахамските острови и островите Търкс и Кайкос също се нарича Бахамски острови. Климатът на островите е субтропичен и тропичен. Най-големият бахамски остров е Андрос.

Бермудски острови
Бермудските острови са най-северните коралови острови в света. Включват над 150 вулканични острова, с натрупани коралови формации. Най-голям е остров Бермуда. Бермуда е британска задморска територия, намираща се в Атлантическия океан, на около 1000 км от Флорида. Столицата и е Хамилтън.

сортирай по: име  / дата 

Още...
Още...
Още...
Още...
Още...