Вие сте тук Каталог / Чужбина 18.11.2017 /
Чужбина
Чужбина
Чужбина
Чужбина
Чужбина
Мароко, Чужбина

Кралство Мароко е държава в Северозападна Африка. Мароко е разделено на 16 региона, които са подразделени на общо 62 префектури и провинции. Когато пристигнали, арабите нарекли Мароко „Западните предели” – последната ивица земя преди да започнат океанските дълбини. Земя на безкрайните хоризонти и на многото пътища. Земя, където се срещат два свята и две култури. Земя на контрасти...

С помощта на Куин Турс може да направите хотелска резервация в над 100 000 хотели по света. За да получите най-точна и полезна за Вас информация, моля изпратете запитване.
Работим с международни системи за резервация на хотели и агенции за rent-a-car  в над 40 страни по света, за да можем да ви посрещнем комфортно навсякъде, където Ви води вашето пътуване.

тази страница е посетена 51173 път(и)

Дестинация
Дестинация
Дестинация
Дестинация
Дестинация
Австралия
Австралия (или Австралийският съюз) е шестата по големина държава в света и единствената, която заема цял континент — Австралия. Важни градове са Сидни, Мелбърн, Аделейд, Брисбейн. През зимата високите върхове се покриват със сняг и са удобни за ски. Най-високият и връх е Косцюшко (2228 м.), разположен в Австралийските Алпи.

Австрия
Австрия е вътрешноконтинентална страна, разположена в Централна Европа. Климатът в Австрия е умереноконтинентален в по-ниските части на страната и планински в по-високите части на Алпите. Богатото културно наследство на Австрия е ценено по целия свят, като внушителните паметници на културата катедралата Свети Стефан, дворецът Шьонбрун, императорският дворец във Виена и много други.

Австрия - Ски

Алпите покриват по-голямата част от Австрия и не е изненадващо, че страната си е спечелила славата на една от топ дестинациите за ски в Европа. Атрактивността й се дължи и на красивите като коледна картинка селища - с китни алпийски къщи и сгради, наредени около традиционната църква на площада. Много от градовете и селата могат да се похвалят със столетна история.

Великобритания

Великобритания е най-големия остров на Европа и безспорно е една от неговите най-влиятелни страни. Най-великата империя през 19 век, Големият Бастион или Великото Кралство е държава, известна със своя консерватизъм, но опознаеш ли отблизо нейната история, разбираш защо едни от най-великите поети и писатели, философи и икономисти, държавници и политици са се родили там.

Германия

Официалното име на Германия е Федерална Република Германия. Германия е една прекрасна страна, подредена и организирана, която си заслужава всеки един от нас да я посети. А това, което се говори, че немците са студен народ, не е съвсем вярно. Това е страната, в която има какво да се пие и какво да се види, това е старната с една от най- дългите истории свързани с производството на бира.

сортирай по: име  / дата 

Още...
Още...
Още...
Още...
Още...