Вие сте тук Отзиви & мнения / сем. Павлови, Малдиви 2015 27.05.2019 /
сем. Павлови, Малдиви 2015
сем. Павлови, Малдиви 2015
сем. Павлови, Малдиви 2015
сем. Павлови, Малдиви 2015
сем. Павлови, Малдиви 2015

Благодаря ти за препоръчания хотел.
Останахме доволни, не знам на другите места как е, предполагам, доста подобно, но при нас имаше всичко необходимо за комфортна почивка

Рифът беше хубав, ходихме и на друг, по-голям риф, да гледаме риби, имахме приключение и с акула, и така. Персоналът е много любезен, храната беше вкусна, на вечеря винаги имаше азиатски неща наред с международната кухня, на които ние се лепяхме (за разлика от почти всички други гости :)) и които бяха много хубави, разнообразно беше - изобщо, доволни сме.

Вилата ни беше просторна, не особено модерна (вижда се, че хотелът не е нов), но все пак поддържана и с всички основни екстри. Боби каза дори, че на Iru Fushi, където е бил по-рано и се води по-луксозно, вилите (стандартните) са били доста по-малки и поради това не особено удобни (прескачал си е багажа), и също така каза, че разлика в услугите и сервиза няма, а пък рифът дори бил по-хубав. Единствено разликата била, че нашите вили бяха много близко разположени една до друга, а на Iru Fushi били по-далеч (което пък съвсем не обяснява малките вилички). Така че Royal Island си заслужава.

Оценяваме го много добре по критерий цена-качество. 

тази страница е посетена 2613 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...