Вие сте тук Отзиви & мнения / Благой & Ваня - Akrathos Beach 2012 26.05.2019 /
Благой & Ваня - Akrathos Beach 2012
Благой & Ваня - Akrathos Beach 2012
Благой & Ваня - Akrathos Beach 2012
Благой & Ваня - Akrathos Beach 2012
Благой & Ваня - Akrathos Beach 2012

Здравейте,
Изкарахме много добре нашата почивка в хотел Akrathos Beach на Халкидики. Морето е страхотно: чисто, без водорасли, медузи и морски таралежи; пясъчен плаж; шезлонги и чадъри достатъчно за всички гости на хотела; поддържа се чистота- за 7 дни 5 пъти ни смениха чаршафите и кърпите, което е много добре.

Камериерките са страхотни. Чисто е навсякъде в хотела. А тоалетните към ресторанта и бара са забележително чисти при поток от над 1200 души на ден.  Учтив персонал, половината от който българки :) ; красив  залив; спокойно море, вероятно и заради острова в залива; приятно топла морска вода, прозрачно синя, толкова не сме плували никога.
Стаите на хотела са малки, но има минимално необходимите удобства: телевизор, хладилник, климатик (без него би било невъзможно да се преживее :) , като слезнахме от колата при пристигането, дъщеря ми почти колабира от жегата и влажността на въздуха), баните са зле направени- комбинирани са скъпи и качествени материали с евтини и некачествени и това разваля впечатлението, но ги поддържат чисти сменят хавлиите,  стараят се.
Ресторанта е голям чист, климатизиран, бара е с хубав изглед към морето, басейна е голям, хубав, но при такова море не се възползвахме от него.
Паркинга към хотела е голям и умно построен- с навес, така че автомобилите да са на сянка през по-голяма част от деня.  Оценявам го високо, защото знам какво чудо е да идеш някъде с автомобила и после да се въртиш и дебнеш с часове, за да си намериш място за паркиране.

И не на последно място искам да кажа, че е супер спокойно за децата. Има изграден мост за връзката между плажа и територията на хотела, така децата се разхождат безопасно. Анимация няма.
All inclusive-a е задоволителен, за обяд си е направо лош- макаронен. На обяд месо в чист вид няма, но риба и миди да. Приготвят страхотни миди с ориз. На вечеря месото беше разнообразно: свинско, пилешко, агнешко дори заешко. В два дни имаше и скара. Алкохол- бира и узо, добре че не сме почитатели  на алкохолната омая.
Общо взето очакванията ми, които бях формирал от отзивите из туристическите сайтове, бяха покрити и дори надминати. Мисля, че почивката си заслужава парите,  които  платихме.
Куин Турс,  благодаря ви  за офертата, за вниманието и грижата през целия процес на получаване на услугата, която предлагате. Удоволствие е да се работи с вас!  Надявам се да е така и следващите години.

Благо & Ваня

тази страница е посетена 2609 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...