Вие сте тук Начало / Ваучер за подарък 21.04.2019 /
Ваучер за подарък
Ваучер за подарък
Ваучер за подарък
Ваучер за подарък
Ваучер за подарък
Voucher Example

Ваучер за подарък

Имаме удоволствието да Ви предложим „Ваучер за подарък", което Ви дава възможност да подарите една незабравима почивка на Вашите любими хора, колеги, младоженци и/или приятели.

Общи условия на ползване на ваучер за подарък


Ваучерът за подарък няма минимална и максимална стойност. Вие определяте сумата, която можете да си позволите и искате да платите, съобразно Вашия бюджет.

Ваучерът може да бъде разменен за всички продукти, които предлага КУИН ТУРС ООД, съответстващи на неговата парична стойност.

Ако сумата, заплатена за ваучера, е по-голяма от цената на избрания продукт, то клиентът може да закупи допълнителен продукт от КУИН ТУРС ООД със стойността на остатъка по ваучера. В случай, че клиентът не желае да се възползва от предложението, остатъкът не се възстановява. В случай, че ваучерът е на стойност по-малка от избрания продукт, разликата до пълния размер се заплаща от притежателя му.

Закупуването на продукти с ваучера става само след неговото предоставяне в офиса на КУИН ТУРС ООД, при което той бива разменен за съответния продукт или услуга.

КУИН ТУРС ООД не носи отговорност за изгубени ваучери.

Ваучерът за подарък не може да бъде заменян за парична стойност и не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент. Ваучерът за подарък не може да се осребрява.

Ваучерът за подарък може да бъде закупен в офиса на КУИН ТУРС ООД и може да бъде заплатен по банков път или в брой.

Необходима е предварителна заявка за избраното пътуване.

При желание от Ваша страна да закупите Вашия ваучер за подарък, моля, обадете се на телефон 02 / 4894649, пишете на office@queentours.bg или ползвайте бутона Контакти от нашата страница.

тази страница е посетена 5903 път(и)