Вие сте тук Отзиви & мнения / Мирослав Цеков - Парга 2012 25.05.2019 /
Мирослав Цеков - Парга 2012
Мирослав Цеков - Парга 2012
Мирослав Цеков - Парга 2012
Мирослав Цеков - Парга 2012
Мирослав Цеков - Парга 2012

Здравейте, Куин Турс, 
използвам първия възможен момент да Ви напиша моето мнение за Lichnos Beach & Suites.
Върнахме се преди седмица и впечатленията са от първа ръка и много пресни. Най-важното - определено препоръчвам хотела на всички, коита имат желание да го посетят.

Тръгнахме рано сутринта около 5,15 и след осем часа в 13,15 бяхме в хотела.Пътя е превъзходен с изключение на отсечката в България и малко след границата. Всичко останало е магистрала. Има четири тол поста и сумата , която се заплаща общо е 8 евро и 40 евроцента.

С пристигането ни бяхме посрещнати любезно, бързо регистрирани и настанени в нашия апартамент.

Апартамента се състои от две стаи ,баня и и тоалетна, отделна душ кабина и отделна вана с джакузи.

Два телевизора Sony , DVD player  и много други екстри.

Най-голяма беше изненадата ни, когато на огромната веранда открихме огромно джакузи с невероятен изглед към морето, залива и околните скали и хълмове. Фантастична гледка.

Кърпите и хавлийте се сменяха всеки ден а спалното бельо веднъж на три дни.

Персонала на ресторанта беше много любезен и отзивчив но имахме малък проблем единствено с еднообразието на храната. Но и този проблем беше разрешен от управителя на ресторанта, който взимаше от предишната вечер поръчка, какво бихме искали за следващато вечер и съответно то ни беше подсигурявано.

Плажа се намира точно до ресторанта и е с малко едър пясък, чадърите и шезлонгите са безплатни. Това трябва да се отбележи, тъй като на повечето места в Гърция ми се е налагало да си плащам допълнително за тези неща.През целия ден момчета от бара летят и в най-голямата жега сервират от напитки до обеди и вечери. на плажа.

Единственото нещо , което ни притесняваше беше убийствената жега. Два-три дни температурата беше 42 градуса на сянка, но все пак това е юли а пък и в България, разбрах, не е било по-хладно. 

Няколко вечери ходихме в самото градче Парга, което е невероятно живописно и е идеално за разходка с тесните си улички и множество магазинчета.

Препоръчвам този хотел с две ръце но предупреждавайте бъдещите си клиенти да не се скъпят а да си резервират апартаменти в новата част, която се намира близо до плажа и е с обзавеждане и услуги като за 5*.

Благодаря Ви за чудесната почивка и се надявам на още бъдещи преживявания.

Мирослав Цеков

тази страница е посетена 2451 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...