Вие сте тук Отзиви & мнения / Николай - Кушадасъ 2012 25.05.2019 /
Николай - Кушадасъ 2012
Николай - Кушадасъ 2012
Николай - Кушадасъ 2012
Николай - Кушадасъ 2012
Николай - Кушадасъ 2012

Здравейте, Куин Турс :)
Върнахме се отпочинали и доволни.
В Carpe Diem Claros Resort & Spa не сме имали никакви проблеми, настаниха ни в една от вилите / аз така и не разбрах резервацията за централната сграда ли ни беше или за вилите /

Пристигнахме в хотела към 10,30 h нямаха свободни стаи в момента но веднага ни сложиха гривни и можеше да ползваме всичко в хотела .При заминаването check out към 9h, но нито са ни питали дали си заминаваме сега или по-късно ,нито ни свалиха гривните  и стояхме в хотела до 17,30h .

Бяхме в апартамент с две стаи и изглед към морето.И в двете стаи имаше още по едно диванче, което мисля че беще разтегателно, но и в неразтеглено състояние може да се спи на него /значи максималния капацитет на апартамента е 3+3 /.Телевизор има в едната стая .Баните са с вана, никога не е имало недостиг на топла вода / били сме в Делфин Ботаник  и там не винаги имаше топла вода /.Чистеха го всеки ден ,зареждаха минибара всеки ден с 1бр. минерална вода,  1бр кока-кола 1бр фанта , 2газирани води.  Климатици имаше и в двете стаи. Сейфа е безплатен и е голям /събира и лаптоп/.При пристигането дават towel cards и с тях можеш да си сменяваш плажните къпи неограничен брой без заплащане.

Вилите са отдалечени от централната сграда, но има шатълчета, които развозват в района на хотела.

Ресторантът е много голям и никога не се е случвало да няма свободни места  въпреки, че хотела беше пълен. 

Храната е много разнообразна , но по-скоро е насочена към европейците  и й липсва специфично турския  вкус .

Плодове и зеленчуци има в изобилие и през целия ден ,в ресторанта и в снек бара на плажа.

Сладолед - Algida / а не собствено  производство / от 14-16 часа всеки ден. 

Плажа е страхотен ! Пясъчен, златист и чист, морето е плитко и без камъни - залива е невероятен!

Шезлонги и чадъри на плажа има свободни по всяко време на деня, около детския басеин се заемат още от сутринта. Детския басеин е много хубав и подходящ и за най-малките, чист и поддържан. Анимацията е добра и ненатрапваща, мпрез деня има различни видове спорт а вечер в амфитеатъра има представление на които много сме се забавлявали .Аквапарка е хубав има 6-7 пързалки които работят през целия ден от 10-17часа има спасители които наблюдават стриктно децата когато са там.

На кратко хотела е хубав, голям, но спокоен подходящ за семейства с малки деца .

Ако имаш още въпроси и информация ще се радвам да помогна .

Много се радвам че почивахме там, и вече правим планове за следващата година ;)

На връщане една нощ бяхме в Памуккале в хотел --  Dort Mevsim Hotel и в Истанбул в хотел -- Kanada  , ако имаш нужда от информация за тях ще пиша .

Поздрави,
Николай
Кушадасъ 2012

тази страница е посетена 1883 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...