Вие сте тук Отзиви & мнения / Николета Боровишки - Корфу 2011 25.05.2019 /
Николета Боровишки - Корфу 2011
Николета Боровишки - Корфу 2011
Николета Боровишки - Корфу 2011
Николета Боровишки - Корфу 2011
Николета Боровишки - Корфу 2011
Borovishki Nikoleta Korfu 2011

Здравейте!!!
Прибрахме се благополучно от почивката и някой вече сме на работа! Там нямаше интернет и затова чак днес ви пиша, за да споделя впечатленията от пътуването.

Корфу е прекрасен, точно както очаквахме - топъл, цветен, романтичен. Много едалеч и самото пътуване беше много уморително, въпреки идеалната магистрала.Билетите за ферибота за две посоки бяха 100 евро. Въпреки 12-те часа път, все пак успяхме да навъртим почти 400 км на острова. Минахме и през хубавите пътища, минахме и през лошите, за които ни разказваха. Но и в двата случая беше много интересно, различно и си заслужаваше обикалянето в жегите. Много ни хареса самото градче Ахарави, всяка вечер правехме по една разходка през магазинчетата, много приятна атмосфера. Плажът на Ахарави е много дълъг и красив, с чиста вода, но ужасно много камъни (голяма част от които си пренесохме в София), затова пътувахме до Свети Стефан. Това е най-райският плаж на острова, според нас и си заслужаваше завойчетата, които превземахме всеки ден. Посетихме всички забележителности, но за тях няма да разказвам, защото вие със сигурност ги знаете. Сега да кажа за хотела.... Настаниха ни точно в 601 апартамент. Не изглежда както на снимките, а е далеч по-хубав - две отделни стаи, едната със спалня + единично легло, огледало, кресло, столче, плъзгаща се врата към терасата; втората е с две канапета, масичка, трапезарна маса с четири стола и напълно оборудвана кухня. Само сешоар и ютия нямаше, но ние си носехме Носехме си и кърпи и чаршаф, но се оказа напълно ненужно, защото сменяха и двете през ден. На тераската има маса с четири стола и простор, а самата тераска преминава в градината. С две думи - рай! Климатик във всяка стая, телевизори също. Банята нормална, с вана и прозорче. Ще ви изпратя няколко снимки, макар и не много сполучливи на апартамента и малко на хотела. Определено надмина очакванията ми. Басейнчето се оказа не толкова малко, изключително чисто. Има отделно и детски басейн. Има поляна и катерушки.Ресторантът е много хубав, а храната отлична. За пръв път имаше толкова много морска храна- калмари, риба меч (поне доколкото разбрах от описанието на сервитьорката), почти всяка вечер риба, рибни салати... всичкобеше много вкусно. Имаше и торти две от вечерите.  Изключително любезни хора, отлично обслужване....
С две думи: много сме доволни от всичко! Радвам се, че попаднахме на вашата агенция и ще разчитаме на вас и за в бъдеще! Благодарим ви много за търпението,за подробната информация, за положителната нагласа, за хубавия апартамент и изобщо за всичко!

Поздрави най-сърдечни от нас и до скоро!

Borovishki Nikoleta Korfu 2011 01
Borovishki Nikoleta Korfu 2011 02
Borovishki Nikoleta Korfu 2011 03
Borovishki Nikoleta Korfu 2011 04
Borovishki Nikoleta Korfu 2011 05
Borovishki Nikoleta Korfu 2011 06
Borovishki Nikoleta Korfu 2011 07
Borovishki Nikoleta Korfu 2011 08
Borovishki Nikoleta Korfu 2011 09
Borovishki Nikoleta Korfu 2011 10
Borovishki Nikoleta Korfu 2011 11
Borovishki Nikoleta Korfu 2011 12
тази страница е посетена 3804 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...