Вие сте тук Банско / Пирин Голф Хотел 5* 26.05.2019 /
Пирин Голф Хотел 5*
Пирин Голф Хотел 5*
Пирин Голф Хотел 5*
Пирин Голф Хотел 5*
Пирин Голф Хотел 5*
5 stars hotel
Pirin Golf Hotel Bansko

Хотел: Pirin Golf Hotel
Категория: 5*
Курорт: Банско, България
База: закуска

5-звездният хотел е замислен като постройка с впечатляваща архитектура, която ще осигурява незабравима ваканция в приятна атмосфера и първокласно обслужване за своите гости. Хотелът е разположен на север от главния панорамен път и граничи с 14-та дупка от игрището Ian Woosnam. Той е проектиран като комплекс от 4 свързани сгради, разположени перпендикулярно на главния път, включващ красиво оформени зелени площи, алеи и градини. Източното крило е предвидено като 5* хотел с около 80 апартамента, докато останалите три части представляват АпартХотел с 220 ваканционни апартамента, от които 20 мезонета.

Всички четири сгради са взаимно свързани чрез Спа & Уелнес Център, разположен на площ от 4 500 кв. м. Центърът включва и три конферентни зали, които могат да бъдат обединени в една голяма зала, благодарение на специални плъзгащи се врати.

Разнообразието от услуги и удобства, които хотелът ще предлага, ще наложи комплекса Пирин Голф & Кънтри Клуб като предпочитана ваканционна дестинация в региона.

Релакс център:
Вътрешен басейн
Външен басейн
Зона за релакс – фитнес, солариум, лаконий, финландска сауна, кива сауна, ароматизирана парна баня, турска баня, термални шезлонги икръгли душове

Спорт и развлечения:
2 тенис корта
4-пистов AMF Боулинг
Зала за игри – билярдни маси, тенис на маса,аркадни игри
Наем на ски
Наем на велосипеди
АТВ, рафтинг,каньонинг, каякинг
ланинско колоездене и пешеходни маршрути
Пейнтбол и стрелба по панички

СПА & Уелнес център: СПА & Уелнес центъра е разположен на три нива под партера и е между основните сгради / 4 блока / на Пирин Голф Хотел ***** и АпартХотел..
Съоръжението предлага всички удобства, луксът, който гостите могат да очакват от 5 * комплекс. Първото ниво включва рецепция с просторно помещение , козметичен център, както и голям плувен басейн, който е свързан с един открит плувен басейн. Тук можете да намерите и VIP зона и фитнес зала, лекарски кабинет с. Тук ще се почувствате добре и ще се освободите от грижите!
Времето никога не стига, но трябва да намерим няколко свободни минути за себе си. И когато ни се струва, че забързаното ежедневие е изсмукало и последните ни сили, е време да починем. В такива случаи е добре да знаем къде можем да се заредим с нова жизнена енергия. Да знаем място, където да дадем простор на духа и мислите си.
Второто ниво на СПА центъра предлага серия от три конферентни зали, които могат да бъдат обединени в една голяма зала, благодарение на специално конструирани плъзгащи се врати. Непосредствено до конференцията област се намира столова, която в близост с горното ниво. Не на последно място, тук можете да намерите скуош душове и съблекални.

Pirin Golf Hotel Bansko 01
Pirin Golf Hotel Bansko 02
Pirin Golf Hotel Bansko 03
Pirin Golf Hotel Bansko 04
Pirin Golf Hotel Bansko 05
Pirin Golf Hotel Bansko 06
Pirin Golf Hotel Bansko 07
Pirin Golf Hotel Bansko 08
Pirin Golf Hotel Bansko 09
Pirin Golf Hotel Bansko 10
Pirin Golf Hotel Bansko 11
Pirin Golf Hotel Bansko 12
тази страница е посетена 2058 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...