Вие сте тук Отзиви & мнения / Семейство Безменови 26.05.2019 /
Семейство Безменови
Семейство Безменови
Семейство Безменови
Семейство Безменови
Семейство Безменови
Otzivi Semeistvo Bezmenovi 01

Здравейте, Куин Турс!
С настоящия имейл искам да изразя огромната си благодарност за незабравимата почивка, която ни предложихте. Надмина всякакви очаквания!

Пътят от границата до самия хотел беше в перфектно състояние. Имаше само малки участъци с ремонтни дейности, но въпреки това ограничението на скоростта беше в рамките на разумното. Навсякъде преди участъците с камери за контрол на движението имаше предупредителни табели, а присъствието на местната пътна полиция не се усещаше.

Настаняването в хотела (Alexander The Great ****) отне минути. Обслужването беше безупречно - чистота и ненатрапчивост за всичките 8 дни. Самите снимки показват за какво райско кътче става въпрос. Невероятна и поддържана градина, разкошни палми, чист като сълза басейн и лазурно, спокойно море... Изгревите и залезите са нещо, което трябва да се види от всеки ценител!

Кухнята с кулинарните изкушения, които ни предложи е нещо, което мога само горещо да препоръчам на всеки мой приятел. Готвачите на Roxani ни изненадваха приятно всеки ден с вкусни морски деликатеси, ордьоври, топящи се в устата десерти и плодове, поднесени в огромни плата... С една дума - пиршество за окото и вкусовите възприятия!

Искам да ви уверя, че след тази почивка аз и моето семейство намерихме своя верен приятел за предстоящите ни почивки в лицето на Куин Турс. Продължавайте да работите все така - коректно и със страст!

Поздрави и до нови срещи в офиса ви! (Вече очаквам с нетърпение!)

Семейство Безменови

Otzivi Semeistvo Bezmenovi 01
Otzivi Semeistvo Bezmenovi 02
Otzivi Semeistvo Bezmenovi 03
Otzivi Semeistvo Bezmenovi 04
Otzivi Semeistvo Bezmenovi 05
Otzivi Semeistvo Bezmenovi 06
Otzivi Semeistvo Bezmenovi 07
Otzivi Semeistvo Bezmenovi 08
Otzivi Semeistvo Bezmenovi 09
Otzivi Semeistvo Bezmenovi 10
тази страница е посетена 3063 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...