Вие сте тук Златни Пясъци / Хотел Вива 4* 25.05.2019 /
Хотел Вива 4*
Хотел Вива 4*
Хотел Вива 4*
Хотел Вива 4*
Хотел Вива 4*
4 stars hotel
Viva Golden Sands 01

Хотел: Hotel Viva
Категория: 4*
Курорт: Златни пясъци, България
База: All Inclusive

Местоположение: Четиризвездният хотел Вива е разположен в началото на к.к. Златни Пясъци, в близост до основния път Варна – Златни пясъци – Албена. Хотелът е изграден по индивидуален проект на мястото на бившия хотел Копривщица и е основно реконструиран и модернизиран през 2002/2003г.

Хотел: Хотелски комплекс Вива е осеметажен, състои се от главен ресторант, италиански ресторант и лоби бар. Към хотела има изградени открити плувни басейни за възрастни и деца, спортно–медицински център, осигуряващ условия за активна релаксация, фитнес център, два вида сауна – финландска и турска - тип хамам, джакузи на закрито /за осем души/. Възможността за спортен и обикновен масаж допълва пакета от рекреационни услуги, предлагани във Вива.

Основният ресторант разполага с 400 места на закрито и открито. Оборудван е изцяло според съвременните изисквания в ресторантьорския бранш. Закуска, обед и вечеря на шведска маса, която е винаги богато заредена и разнообразна. Подходяща за всякакви вкусове и желания.

Стаи: Разполага с 8 единични, 202 двойни стаи, 35 студиа и 12 апартамента. Всички стаи са с балкони, обзаведени по европейски стандарт и са оборудвани със SAT TV, телефон и климатик, интернет връзка.

Спорт и развлечения: Хотелски комплекс Вива, предлага външен басейн, фитнес зала, турска и финландска сауна, джакузи, масаж, фризьорски салон.

За децата: Детски басейн

Viva Golden Sands 01
Viva Golden Sands 02
Viva Golden Sands 03
Viva Golden Sands 04
Viva Golden Sands 05
Viva Golden Sands 06
Viva Golden Sands 07
Viva Golden Sands 08
Viva Golden Sands 09
Viva Golden Sands 10
Viva Golden Sands 11
Viva Golden Sands 12
тази страница е посетена 1964 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...