Вие сте тук Златни Пясъци / Хотел Кини Парк 3* 26.05.2019 /
Хотел Кини Парк 3*
Хотел Кини Парк 3*
Хотел Кини Парк 3*
Хотел Кини Парк 3*
Хотел Кини Парк 3*
3 stars hotel
Kini Park Golden Sands 01

Хотел: Hotel Kini Park
Категория: 3*
Курорт: Златни пясъци, България
База: закуска и вечеря

Хотел КИНИ ПАРК се намира в красива дъбова гора в началото на туристически комплекс “Златни пясъци”. Това е едно идеално място за семейна почивка и за търсачи на спокойствие и тишина.

Плажната ивица е отдалечена 250 метра, а центъра на комплекса на около 1 километър.
Хотела е реконструиран през 2002 година и още в първите си години спечели много редовни гости. 4 етажната сграда на хотела разполага с 145 двойни стаи, 11 апартамента ,13 единични стаи, лоби с рецепция и бар, обменно бюро, ресторант със зала за не пушачи, сувенирен магазин, фризьорски салон, масажен салон, интернет услуги, билярд, тенис на маса и лекарски кабинет.

Гостите ще опитат от познатото гостоприемство и добрата кухня на хотел КИНИ ПАРК във фамилна атмосфера. Ще се насладят на кулинарните удоволствия, предлагани от а-ла-карт ресторанта, на широката му тераса с приятна жива музика във вечерните часове.

За слънчевото настроение и освежаваща пълноценна почивка нашите гости разполагат с обширен басейн с детски сектор и кът за игра. За пълното удоволствие от преживяното се грижи барът на басейна. Хотелските стаи са обзаведени с вкус. Разполагат с изключително удобни легла, баня с тоалет, сешоар, минибар, кабелна телевизия, телефон и балкон.

Kini Park Golden Sands 01
Kini Park Golden Sands 02
Kini Park Golden Sands 03
Kini Park Golden Sands 04
Kini Park Golden Sands 05
Kini Park Golden Sands 06
Kini Park Golden Sands 07
Kini Park Golden Sands 08
Kini Park Golden Sands 09
Kini Park Golden Sands 10
тази страница е посетена 2405 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...