Вие сте тук Созопол / Blue Orange 4* 20.03.2019 /
Blue Orange 4*
Blue Orange 4*
Blue Orange 4*
Blue Orange 4*
Blue Orange 4*
4 stars hotel
Blue Orange Sosopol 01

Хотел: Blue Orange
Категория: 4*
Курорт: Созопол, България
База: All Inclusive

Хотелски комплекс Blue Orange е построен на самия морски бряг и единствено пясъчните дюни го отделят от плажната ивица на красивия и спокоен залив. Комплексът се намира в непосредствена близост до Созопол и на 33 км от летище Бургас. Състои се от две хотелски тела и пет триетажни еднотипни вили, които разполагат с двойни стаи, студия и апартаменти с една или две спални. Легловата база на комплекса е с общ брой от 231 легла, разпределени в 23 апартамента, 19 студия и 62 двойни стаи. Всички помещения за настаняване предлагат удобство и уют на почиващите, разполагат с климатик, телевизор с кабелна телевизия, хладилник, телефон и безжичен интернет.

Единствено защитените пясъчни дюни делят хотелски комплекс Blue Orange от плажната ивица. Южната част на т. нар. "Царски плаж" е чисто и спокойно кътче, където гостите на хотела могат да си почиват, да поплуват или да покарат сърф. Заливът, където е разположен Царският плаж предпазва от силните морски течения и осигурява спокойна и безопасна вода на вашите деца. В южната част на залива, върху полуострова е разположена старата част на град Созопол, яхтеното пристанище, там е и най-големият от созополските острови – “Свети Кирик”.

За осигуряване на приятен престой и пълноценна почивка комплекс “Blue Orange” предлага още: основен ресторант с открита тераса, ресторант “а ла карт”, лоби бар, пул бар (бар при басейна) – със закрита и открита част, вътрешен и външен басейн с безплатни чадъри и шезлонги, анимационна зала, детски кът, СПА център

Blue Orange Sosopol 01
Blue Orange Sosopol 02
Blue Orange Sosopol 03
Blue Orange Sosopol 04
Blue Orange Sosopol 05
Blue Orange Sosopol 06
Blue Orange Sosopol 07
Blue Orange Sosopol 08
Blue Orange Sosopol 09
Blue Orange Sosopol 10
Blue Orange Sosopol 11
Blue Orange Sosopol 12
тази страница е посетена 3149 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...