Вие сте тук Рибарица / Hotel Virgin Ribaritsa 24.04.2019 /
Hotel Virgin Ribaritsa
Hotel Virgin Ribaritsa
Hotel Virgin Ribaritsa
Hotel Virgin Ribaritsa
Hotel Virgin Ribaritsa
Virgin Ribaritsa 01

Хотел: Hotel Virgin Ribaritsa
Категория:  Семеен Хотел
Курорт: Рибарица, България
База: закуска


Virgin Ribaritsa е семеен хотел, намиращ се в с. Рибарица в прекрасният Тетевенски балкан. Хотелът е пригоден за целогодишно ползване и предлага отлични условия за почивка и разтоварване – басейн, барбекю, камини, детски кът. Тук можете да се насладите на тишината и вълшебната природа. Багодарение на прекрасната локация на Рибарица, само на около два часа път с кола от София и от другите по-големи градове около нея, животът ви може да се превърне в една непрестанна почивка, съчетана с уют и запомнящо се гостоприемство.

Virgin Ribaritsa е построен на брега на р. Бели Вит и разполага с 12 стаи от които една единична, осем двоини и три троини стаи. Както и един апартамент. Всяка стая е с отделна баня и  тоалетна, със самостоятелна тераса и с невероятна панорама към планината и реката. Всички стаи са оборудвани със спални, като се предлагат допълнително детски легла.

Хотел “Virgin Ribarica” разполага с 15 стандартни стаи с модерно и комфортно обзавеждане: телевизор, самостоятелен санитарен възел с WC, климатизация с локално регулиране както и доста други изненади, подбрани специално за Вас.

Virgin Ribaritsa 01
Virgin Ribaritsa 02
Virgin Ribaritsa 03
Virgin Ribaritsa 04
Virgin Ribaritsa 05
Virgin Ribaritsa 06
Virgin Ribaritsa 07
Virgin Ribaritsa 08
тази страница е посетена 2061 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...