Вие сте тук Обиколни пътувания / Виетнам - Класическият Виетнам 24.04.2019 /
Виетнам - Класическият Виетнам
Виетнам - Класическият Виетнам
Виетнам - Класическият Виетнам
Виетнам - Класическият Виетнам
Виетнам - Класическият Виетнам
Vietnam Tour 01

Маршрут: Ханой – Халонг – Хю – Хой Ан – Сайгон
Държава: Виетнам
Транспорт: самолет, автобус
Ценa от: 1399 Евро за 9 дни / 7 нощувки

„КЛАСИЧЕСКИЯТ ВИЕТНАМ”

Цена от 1399 Евро на човек за обиколното пътуване.

Полуостров Индокитай, доскоро непознат, заради непрекъснати колониални войни и размирици, все повече се отваря за света и разкрива своите богатства. Старинни храмове, погребани с векове в джунглите, прекрасни плажове и райски острови, екзотична кухня и първокласно обслужване – това е, което привлича всяка година милиони туристи към този край на света.

1 ДЕН: Отпътуване за Ханой от немско летище.

2 ДЕН: Пристигане на летището в Ханой - стилен и елегантен град, който е запазил уникалния чар на стария свят и някои образци от най-впечатляващата колониална архитектура на Азия, с много езера и паркове. Трансфер до хотела. Настаняване. Панорамна обиколка на Ханой: Националния музей, “Стария квартал”, езерото “Хоан Кием”. Нощувка.

3 ДЕН: Закуска. Панорамна обиколка на Ханой – столица на Виетнам. Пътуване до залива “Халонг” - една от най-впечатляващите природни картини на Виетнам(около 180 км) и посещение на будистките пагоди “Тай” и “Тей Фуонг”, състоящи се от една колона, която датира още от основаването на Ханой; Свободно време. Нощувка в Халонг.

4 ДЕН: Закуска. Пътешествие с традиционна дървена лодка по изумруденозелени води, преминавайки покрай села и назъбени варовикови скали (около 4 часа).Варовиковите карстови формации се редуват с плажове, ждрела и красиви пещери. Отпътуване обратно за Ханой като ще минете през третия по население град във Виетнам – Хай Фонг. Нощувка в Ханой.

5 ДЕН: Закуска. Полет до Хю- последната феодална столица на Виетнам. Този малък и спокоен град е широко известен с величествената си архитектура, пагоди и кралски гробници, разположени в много от околните села и хълмове. Очаква ви посещение на стария императорски град със забранения град “Кримсон” и гробницата „Ту Дук”, разположена на прекрасно място, обградена от гористи хълмове и езера. Може да вечеряте в някой от локалните ресторанти. Нощувка в Хю.

6 ДЕН: Закуска. Туристическа програма в Хю: пагодата “Тиен Му” и имперската гробница “Минх Манг”. След това ви очаква отпътуване за Да Нанг през така наречения „Облачен проход” (границата между субтропичния климат на север и тропичния на юг). Посещение на музея за финни скулптори “Чам”. Отпътуване за Хой Ан(около 30км), популярен с историческите си сгради, който първоначално е бил Чамско пристанище, но през вековете е претърпял влиянието на много търговци от различни култури. Нощувка.

7 ДЕН: Закуска. Отпътуване за Да Нанг и полет до Сайгон –най-големия метрополис в южен Виетнам. Посещение на катедралата Нотр Дам и след обяда бентани пазар. Нощувка в хотел Liberty 3 Hotel (3 звезди).

8 ДЕН: Закуска. Отпътуване за Тай Нин. Посещение на тунелите “Ку Чи”, невероятна подземна мрежа дълга около 200 км, построена от виетнамските бойци по време на дългата борба за независимост. В тунелите има болници, подслони и училища и са използвани като военна база от Виетконг по време на виетнамската война. Връщане в Сайгон. Нощувка.

9 ДЕН: Закуска. Трансфер до летището. Полет за Германия. ( Има и допълнителна програма, по желание на клиента и срещу допълнително заплащане).

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
* самолетен билет и летищни такси Германия – Ханой — Сайгон – Германия
* трансфер летище – хотел – летище в посочените градове;
* вътрешните преходи са с модерен, климатизиран автобус и със самолет;
* 7 нощувки със закуски в посочените хотели (среден клас хотел) или подобни на тях – вид настаняване Standart;
* 5 обяда, 2 вечери;
* екскурзоводско обслужване на немски език;
* входните такси за посочените в програмата обекти на посещение;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
* самолетен билет София – немско летище – София
* виза за Виетнам;
* разходи за други обекти, музеи и прояви посещавани по желание;
* разходи от личен характер.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:
* В зависимост от свободните места в деня на резервация, е възможна промяна на авиокомпанията и цената. Моля, свържете се с нас, за актуална информация.
* Програмата се осъществява на немски език.(английски език само с потвърждение)
* Възможност за избор на категория за хотелско настаняване Standard или Superior.
* Визов режим: За български граждани, пребиваващи на територията на Виетнам е необходима виза, получена предварително в съответното консулско или правителствено представителство на страната. Необходими документи за виза: валиден задграничен паспорт със срок на валидност не по-малък от 6 месеца към датата на връщане от пътуването, попълнен формуляр за виза и документ за платена такса. При необходимост могат да бъдат изискани и други документи.
* Екскурзията се предлага за индивидуални туристи.
* Eкскурзията се провежда при минимум 2 записани туристи.

Vietnam Tour 01
Vietnam Tour 02
Vietnam Tour 03
Vietnam Tour 04
Vietnam Tour 05
Vietnam Tour 06
Vietnam Tour 07
Vietnam Tour 08
Vietnam Tour 09
Vietnam Tour 10
тази страница е посетена 2605 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...