Вие сте тук Сандански / Adjev Han 3* 24.04.2019 /
Adjev Han 3*
Adjev Han 3*
Adjev Han 3*
Adjev Han 3*
Adjev Han 3*
3 stars hotel
Adjev Han 01

Хотел: Аджев Хан
Категория: 3*
Курорт: Сандански, България
База: закуска


Местоположение: Семеен хотел Adjev Han се намира в началната част на град Сандански, като това определя благоприятното и стратегическо положение на хотела.

Град Сандански се намира в Санданско-Петричката котловина, в подножието на Пирин планина. Градът отстои на почти еднакво разстояние от София и Солун, като същевременно с това е разположен в непосредствена близост до един от най – добрите български ски курорти - Банско и уникалният със своите пирамидални възвишения град Мелник. Интересни културно - истористически забелижетелности в близост са - Самуиловата крепост, Роженският манастир и местността Рупите.

Идеята за семеен хотел „Аджев хан” произтича от опита и желанието на собственика да предоставя уют и гостоприемство, така типични за българската възрожденска култура. Със своя уникален и неповторим стил, съчетаващ традиционна архитектура и модерни услуги, хотел „Аджев Хан” осигурява домашен комфорт и уютна обстановка за своите гости!

Стаи: Хотелът разполага със седемнадесет стаи, три студиа и два апартамента. Хотелът разполага със седемнадесет стаи, три студиa и два апартамента, оборудвани с: Телефон, Кабелна телевизия, Централно парно, Климатик, Денонощен рум сервиз, Безжичен Интернет

Ресторант: Хотелът разполага с просторна механа с чардак, като нейният капацитет е 90 места. Механата е озвучена със съвременна мултимедия и предлага жива музика, която я прави идеалното място за банкети и семейни тържества.

Гостите могат изцяло да се наслаждават на чудесната национална кухня, предлагаща традиционни национални ястия и специалитети по стари български рецепти. Агне на чеверме, вкусни специалитети от месо на скара с дървени въглища, прясна риба и рибни деликатеси.

За летния сезон механата разполага с външна тераса-градина с декоративен водопад с течаща планинска вода, в който плуват сом, шаран и пъстърва, които гостите биха могли да си поръчат. Освен разнообразието от храна, ценителите и любителите на Дионисиевия елексир могат да опитат от богатия асортимент от бели, червени отлежали и бутикови вина, които се съхраняват в специално изградена за целта винарна.

Услуги: Хотелът предлага на своите гости и услугата детегледане на час.
Хотелът разполага с разнообразни услуги от типа: Конферентна зала, Охраняем паркинг, Денонощен румсервиз, Безжичен интернет, Джакузи, Парна баня, Масаж, Детски кът за игри и забавления, Лятна тераса-градина (с капацитет 200 места), Декоративен водопад с течаща планинска вода (откъдето гостите могат да поръчат жива риба- шаран, сом и пъстърва), Колекция отлежали вина

Adjev Han 01
Adjev Han 02
Adjev Han 03
Adjev Han 04
Adjev Han 05
Adjev Han 06
Adjev Han 07
Adjev Han 08
Adjev Han 09
Adjev Han 10
Adjev Han 11
Adjev Han 12
Adjev Han 13
Adjev Han 14
Adjev Han 15
тази страница е посетена 2319 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...