Вие сте тук Рибарица / Park Hotel Ribaritsa 3* 24.04.2019 /
Park Hotel Ribaritsa 3*
Park Hotel Ribaritsa 3*
Park Hotel Ribaritsa 3*
Park Hotel Ribaritsa 3*
Park Hotel Ribaritsa 3*
3 stars hotel
Ribaritsa Hotel 01

Хотел: Парк Хотел Рибарица
Категория: 3*
Курорт: Рибарица, България
База: закуска

Парк Хотел “ Рибарица” се намира в курорта Рибарица, само на 130 км от София по магистрала “Хемус”. Разположен е в сърцето на България сред царствената природа на Балкана.Кристално чист и здравословен планински въздух, бистри, пълни с пъстърва реки, девствена букова гора.Хотелът има най-доброто панорамно разположение в района. Седем разчупени, амфитеатрално разположени корпуса, живописен парк, фасада с облицовка от камък и мрамор привличат погледа отдалеч, а червените покриви излъчват домашен уют и топлина. Слънцето огрява и топли стаите от изгрев до залез.От балконите се открива великолепна и вълнуваща гледка. Сградата е на три етажа. Всяко ниво е оформено с красиви и просторни фоайета, облицовани с мрамор.Комплексът работи целогодишно и е едно чудесно предложение за семейни почивки , семинари, обучения, бизнес-срещи, конференции и фирмени тържества .

Хотелската част включва 150 легла, разпределени в стандартни единични и двойни стаи, както и 6 апартамента. Всички стаи са с тераси, собствен санитарен възел, ТV с кабелна телевизия, в апартаментите има хладилник с мини бар и сешоар.

На разположение на гостите на комплекса са ресторант “Панорама” (150 места), механа “Яко Войвода” (70 места) със зимна и лятна градина, нощен бар с DJ, живописен парк, сауна, тенис на маса, два паркинга и открит плувен басейн.

За любителите на тениса – тенис корт, който ще функционира от 15 юни 2009 г.

Хотелът разполага с голяма конферентна зала с капацитет 100 места и по – малка зала с 50 места. Конферентният туризъм при нас е особено развит. Ние предлагаме оборудвани със всичко необходимо конферентни зали, кухня с богато меню, незабравими преживявания през свободното време- поход до лобното място на Георги Бенковски, екскурзии до Гложенски манастир, Троянски манастир, манастира “ Св.Илия” в гр. Тетевен, пещерата “ Съевата дупка”, спортен риболов с рибен пикник на язовир Сопот, пейнтбол игри и др.

Парк Хотел “ Рибарица” предлага отлични условия за слънчеви и водни бани за Вас и Вашите деца в новооткрития аква-парк. Басейнът за възрастни е с дължина 35 м, ширина 12 м, дълбочина 1.50 м във формата на бъбрек.Детският басейн е във формата на полумесец и е с дължина 10 м.

Ribaritsa Hotel 01
Ribaritsa Hotel 02
Ribaritsa Hotel 03
Ribaritsa Hotel 04
Ribaritsa Hotel 05
Ribaritsa Hotel 06
Ribaritsa Hotel 07
тази страница е посетена 2134 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...