Вие сте тук Боровец / Yastrebets SPA & Wellness 4* 27.05.2019 /
Yastrebets SPA & Wellness 4*
Yastrebets SPA & Wellness 4*
Yastrebets SPA & Wellness 4*
Yastrebets SPA & Wellness 4*
Yastrebets SPA & Wellness 4*
4 stars hotel
Yastrebets Wellness 01

Хотел: Ястребец Уелнес и СПА
Категория: 4*
Курорт: Боровец, България
База: закуска, закуска и вечеря

Хотел Ястребец Уелнес и СПА е първокласен целогодишен хотел, сгушен в прохладата на иглолистните гори на Рила планина над Боровец.

Разположен на Ястребец 3, една от пистите на най-стария планински курорт в България и на 1600 метра надморска височина, го прави ski-in & ski-out хотел и идеално място за Вашата зимна ваканция. Хотелът предлага собствен ски влек, който е безплатен за гостите на хотела, богат ски гардероб с нова екипировка и училище.

През лятото любителите на планината могат да се възползват от разнообразните планински преходи по маркирани маршрути, колоездене и здравословна почивка сред боровата гора и чистия планински въздух, далеч от градските жеги.

На ваше разположение са 34 уютни стаи и 7 просторни апартамента. Приказните 15 финландски вили, спотаени в собствения парк до хотела, през лятото Ви откъсват от градските жеги, а с натрупаните си снежни покриви през зимата Ви пренасят в спокойствието и уюта на скандинавски сюжет.

В ресторантите, с пленителна гледка към планината и пистата, можете да опитате интерпретации на българска и други традиционни кухни.

След дълга разходка в планината можете да се отпуснете в СПА центъра със слънчев плаж до закрития басейн, в термо зоната или с някоя от разнообразните им терапии.

В хотела се провежда възстановителна програма – "Живот в Уелнес", насочена към постигане на баланс на физическото, емоционалното и духовното състояние.

Хотел Ястребец Уелнес и СПА е на час път от София. По ваше желание организират трансфери от и до летището.

Yastrebets Wellness 01
2
3
4
5
6
7
8
тази страница е посетена 2142 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...