Вие сте тук Дряново / Хотел Куклите 3* 24.04.2019 /
Хотел Куклите 3*
Хотел Куклите 3*
Хотел Куклите 3*
Хотел Куклите 3*
Хотел Куклите 3*
3 stars hotel
Kuklite hotel 01

Хотел: Куклите
Категория: 3*
Курорт: Дряново, България 
База: закуска

Село Царева Ливада се намира в полите на Централен Балкан. Само на 6км. от Дряновo (родния град на Колю Фичето) Дряновски манастир и пещерата Бачо Киро, 8км от Трявна и 27км от старопрестолния град Велико Търново.   Местността е много красива! Наоколо има големи зелени ливади. На тях са отглеждани конете, с които Търновските царе отивали на Бран. Една зареждаща Ви комбинация от чист планински въздух - ухаещ на ароматни треви, слънце и вода, а отвред се разнася животворна прохлада. До 1950г. Царева ливаде е била известен курорт, по данни на Юнеско тук се намира най-здравословния въздух в България за профилактика на белодробни заболявания.

За хотела: Хотела е открит месец август 2007г. в близост до хубав парк и малка река. Обзаведен в модерен стил с дърво, камък и естествени материали. Всяка от стаите има индивидуално излъчване и уют, които допринасят за настроението и приятната почивка на гостите. 

Комплекса разполага с: Три двойни стаи, Три тройни стаи, Един апартамент с възможност за четири човека.

Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, климатик, мини бар, телевизор и тераса.

За ресторанта: Ресторантът разполага с 35 места, елегантен интериор, вкусни ястия, маркови напитки, които се допълват от тиха и приятна музика. Тук можете да направите вашите семейни и фирмени тържества. А в миговете край камината със сигурност ще забравите за понякога тежкото и трудно ежедневие.
Заповядайте при нас - ще Ви посрещнем с топло гостоприемство и високо качество на обслужването.

Kuklite hotel 01
Kuklite hotel 02
Kuklite hotel 03
Kuklite hotel 04
Kuklite hotel 05
Kuklite hotel 06
Kuklite hotel 07
Kuklite hotel 08
Kuklite hotel 09
Kuklite hotel 10
Kuklite hotel 11
тази страница е посетена 3997 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...