Вие сте тук Отзиви & мнения / Вероника - Hotel Akrathos Beach 2011 16.06.2019 /
Вероника - Hotel Akrathos Beach 2011
Вероника - Hotel Akrathos Beach 2011
Вероника - Hotel Akrathos Beach 2011
Вероника - Hotel Akrathos Beach 2011
Вероника - Hotel Akrathos Beach 2011

Здравейте, Куин Турс!
Вече за втори път се доверяваме на вашите услуги и за втори път останахме очаровани! Обикновено с благодарностите се завършва, но аз искам да започна с тях. Благодаря ви от мое име и от името на семейството си за прекрасните 8 дни, които ни осигурихте!

Аз получих спокойствието и почивката, от която толкова се нуждаех в последно време, а децата щура игра и обилна, вкусна и винаги прясна храна. Не съм такъв чревоугодник, че да започвам с храната, но по старите ни познати курорти за мен като майка беше пълна мъка - подбираш заведението, подбираш какво да поръчаш на децата и накрая пак чревно-стомашни проблеми, а от там и цялата почивка става едно мъчение... Е, това в Гърция досега не ми се случи и пак като майка казвам, че високо оценявам този факт!
Пътят до хотела ми се стори дълъг, заради ремонтните дейности, които кипят по улиците и магистралите в Гърция. Но аз обичам да пътувам и се насладих на маслиновите градини и цветните храсти по пътя до там. Последните сякаш прегръщат пътя и те водят към Райска градина. Неописуемо е!
Хотелът е просторен и няма типичния бетонен вид, може би защото около него има само зеленина и ... лазурно море. Гледката от терасата, дори на 1-вия етаж осигуряваше визуален достъп до тази красота. Залезите в Гърция са нещо, което всеки трябва да види. Опитах да снимам, но дори с качествен фотоапарат не съм сигурна, че успях да уловя усещането. То просто трябва да се докосне... Нека се върна отново на хотела. Персоналът беше изключително усмихнат и приветлив, но най-затрогващо от всичко бяха различните вечери, организирани от хотела. Имаше вечер с DJ, вечер с джаз певица, която ни радва с гласа си (наистина особен глас) над 3 часа и разбира се... гръцка вечер, ситуирани ту на бара до басейна, ту в таверната малко по-горе. Не просто вечер, а цяло танцувално и огнено шоу в типичните костюми. Изумих се, че вдигнаха на крака да танцуват иначе леко скованите немски туристи и те искрено се забавляваха. За доверието към хотелския комплекс говореше и немската група с 15-тина деца и няколко техни преподаватели, които бяха там на летен лагер.
Плажът беше леко каменист, но това не пречеше ни най-малко на веселото ни прекарване. За любителите на приключенията имаше моторни лодки, които се отдаваха под наем за целия ден (за около 40 евро) и с които може да се обиколи морската шир до близките острови. Ако искате да видите делфини, които да плуват около вас и да се печете на необитаеми плажове, това е начинът.
Сигурно мога да напиша още много неща, но ще ги запазя за себе си. Беше вълшебно прекарване!
До следващото лято, Куин Турс! А защо не и до септември още тази година?! :)

Best regards: Veronika Bezmenova

тази страница е посетена 3153 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...