Вие сте тук Отзиви & мнения / Галина Кърцелина - Будва 2011 16.06.2019 /
Галина Кърцелина - Будва 2011
Галина Кърцелина - Будва 2011
Галина Кърцелина - Будва 2011
Галина Кърцелина - Будва 2011
Галина Кърцелина - Будва 2011
Galina Karcelina Budva 2011

Благодаря за вниманието от ваша страна и всичко, което направихте за нас. Още не мога да се настроя на тукашния режим, а от днес вече съм на работа :) Имам много снимки и материали за разказване, ще ви изпратя снимки от хотела.

Да ти кажа  първо за хотела - мястото е страхотно, много зеленина, палми, два големи басейна, от които единият е с детски кът. Хотелът представлява едно малко ваканционно селце с къщички на по два - три етажа, много приятни с тераски, между тях улички с магазинчета, различни кафенета, ресторанти, място за спортуване, тенис кортове, всичко каквото се сетиш.
Ресторантът към инклузива е голям, отделен от другия ресторант, барчето също е приятно близо до басейна е.

Ходихме и до Дубровник един ден, пътят до там е хубав и е много приятно, не повече от сто километра е, заслужава си да се види стария град, много е красиво, а Хърватска ми се стори най-подредена от всички бивши сръбски републики. От хотела имаше организирани различни  екскурзии - Тирана, Котор, Дубровник, различни обиколки с корабче. Ние обикилихме с корабче по залива, там Будвенската ривиера, острова Св. Никола, Св.Стефан, и бреговете наколо - всичко е страхотно.

Забравих да ти кажа, че хотелът има реновирана част и по-стара, като в момента ремонтите продължаваха, нашата стая беше стара, но много приятна, Лора и Бисер ги преместиха в нова стая на втория ден, тъй като тяхната стая беше много зле преди това, но мисля че вече по-голямата част от хотела е реновиран.
Единствено пътя ни се видя много тежък, на тръгване спахме в Златибор, което за наша изненада се оказа страхотен курорт - направо се изненадахме колко е голям и колко страхотни вили и хотели има, тъй като в интернет за там почти нищо не намерихме, но на място направо останахме много приятно изненадани. От Златибор до Будва се кара само през планина, и 450 км завои, няма един прав участък и с повече от 50 - 60 км/ч не може да се кара, това е едниственото неприятно до там, но пък за сметка на това гледките са великолепни. На връщене направо отидохме в Белград, като пътя до там е повече от 12 часа, като се спазват ограниченията.

В успешно се прибрахме в неделя късно вечерта. Всичко беше супер, благодаря ви, че ни намерихте тази страхотна оферта за там, тъй като нито една друга туристическа агенция не можаха да се справят :) Сигурна съм, че ще се обърнем отново към вас за следващи пътувания.

Прикачила съм няколко снимки, ще кача повече във фейсбук, и ще ви ги препратя там :)

Чао за сега и хубав ден!
Галя

Galina Karcelina Budva 2011 01
Galina Karcelina Budva 2011 02
Galina Karcelina Budva 2011 03
Galina Karcelina Budva 2011 04
Galina Karcelina Budva 2011 05
Galina Karcelina Budva 2011 06
Galina Karcelina Budva 2011 07
Galina Karcelina Budva 2011 08
Galina Karcelina Budva 2011 09
Galina Karcelina Budva 2011 10
тази страница е посетена 2902 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...