Вие сте тук Златни Пясъци / Хотел Славей 4* 24.04.2019 /
Хотел Славей 4*
Хотел Славей 4*
Хотел Славей 4*
Хотел Славей 4*
Хотел Славей 4*
4 stars hotel
Slavey Golden Sands 01

Хотел: Hotel Slavey
Категория: 4*
Курорт: Златни пясъци, България
База: All Inclusive

Хотел „Славей” е разположен в централната част на известния български черноморски курортЗлатни пясъци”.

Намира се в естествено озеленен парк с разнообразна растителност. Прилежащата територия на комплекса е повече от 7 дка естествена гора. Прохладата на вековните дървета се съчетава по неповторим начин с морския бриз и галещите лъчи на слънцето и превръща хотелския комплекс в един от малкото останали зелени оазиси по черноморското ни крайбрежие.

Разстоянието до плажната ивица е около 250 м. Само 200 м делят хотела от центъра на комплекса, с многобройните му възможности за забавления, спорт и активен нощен живот.

Модерната архитектура и дизайн, както и неповторимото вписване в заобикалящата природа, ще превърнат вашата почивка в едно запомнящо се изживяване.

Хотелската част разполага със 156 двойни стаи, 65 двойни разширени и 12 студия с индивидуална климатизация.

Напълно климтизирани са общите части и заведенията за хранене. На разположение на гостите са основен ресторант с 200 места и ресторантска тераса със 100 места, ресторант A-la-Carte, лоби бар, снек бар и бар до басейна.

За пълноценната почивка и развлечение на своите гости хотелът има три външни басейна с обширна слънчева тераса, голям закрит басейн с подгряване за по-хладните дни, джакузи, сауна, фитнес, масаж, игрище за волейбол и минифутбол, тенис на маса, билярд, амфитеатър за анимации.

За най-малките гости има направен детски кът в градината с люлки и пързалки, отделен детски басейн с водна пързалка и детска стая за забавления на рецепция. Екип от аниматори се грижат през целия ден за доброто настроение. Има специално изготвени програми за спортни и развлекателни мероприятия.

Изобилието от кулинарни изкушения и напитки по системата ‘All Inclusive’ ще направят вашата почивка незабравима.

Slavey Golden Sands 01
Slavey Golden Sands 02
Slavey Golden Sands 03
Slavey Golden Sands 04
Slavey Golden Sands 05
Slavey Golden Sands 06
Slavey Golden Sands 07
Slavey Golden Sands 08
тази страница е посетена 2565 път(и)
Още...
Още...
Още...
Още...
Още...